Pensyarah UMP kongsi kepakaran dalam penulisan - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 26 Ogos – Seramai 56 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Bengkel Penulisan Rencana Kreatif anjuran Bahagian Komunikasi Korporat Pejabat Naib Canselor dengan kerjasama Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK).