UMP menjadi tanda aras terbaik pelaksanaan program OBE - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
Kuantan,26 Jun- Universiti Malaysia Terengganu ( UMT ) telah berkunjung ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk lawatan tanda aras berkaitan pelaksanaan Outcome-Based Education (OBE).Lawatan diselaraskan oleh Unit Jaminan Kualiti Akademik (UJKA),Pusat Inovasi dan Daya Saing Akademik (CAIC) dalam uasaha menjaga kepentingan peningkatan kualiti akademik dengan sesi perkongsian sebegini.