Khidmat masyarakat PTMK bantu pembelajaran kelas Kafa - Raja Allen Jordan Izzuddin Shah, Raja Baharudin (2015)
Kuantan, 10 April - Staf Pusat Teknologi Maklumat & Komunikasi (PTMK) Universiti Malaysia Pahang (UMP) bergabung tenaga dengan penduduk Taman Seri Mahkota menjayakan aktiviti khidmat masyarakat di perkampungan taman tersebut baru-baru ini.