Kolaborasi industri - akademia jalin hubungan baik - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 6 Ogos- Dalam usaha menjalinkan hubungan baik dengan pengamal industri di negeri ini, Bahagian Jaringan Industri dan Kemasyarakatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Forum Industry Academia Collaborative (IACF ) 2015 yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Gambang baru-baru ini.