Sukarelawan UMP bimbing pemimpin pelajar - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
SERAMAI 25 mahasiswa dari Kelab lnSmartive, Universiti Malaysia Pahang (UMP) memanfaatkan cuti semester dengan menjayakan Kem Interaksi Pemimpin Muda (lnteam) di sekolah menengah Kebangsaan (SMK) Chiku 2, Gua Musang, Kelantan, baru-baru ini.