Program Jalinan Kebitaraan Bahasa Malaysia - Hasanudin, Ahmad (2015)
Kuantan, 25 April – Seramai 14 orang fasilitator yang terdiri daripada ahli kelab dan alumni Pembimbing Rakan Siswa (PeRSis) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Jalinan Kebitaraan Bahasa Malaysia bersama UMP melibatkan penyertaan dalam kalangan 37 orang pengawas sekolah pelajar tahun enam yang bakal menduduki perperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) tahun ini.