UMP tuan rumah dua Persidangan Antarabangsa Sistem Komputer - Ngahzaifa, Ab. Ghani (2015)
Kuantan, 25 Ogos – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Persidangan Antarabangsa Kejuruteraan Perisian dan Sistem Komputer (ICSECS 2015) kali ke-4 bertemakan ‘Virtuous Software Solutions for Big Data” yang diadakan serentak dengan Persidangan Antarabangsa Sains Komputer dan Pengurusan Maklumat (ICoCSIM) 2015 yang memfokuskan inovasi semasa teknologi maklumat untuk kehidupan yang lebih baik.