Bengkel Penulisan dan Penyediaan Modul Pengajaran tarik minat pensyarah menulis - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 24 Ogos- Seramai 30 pensyarah dari pelbagai fakulti di Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai bengkel penulisan dan penyediaan modul pengajaran anjuran Penerbit universiti minggu lalu.Bengkel yang diadakan di Auditorium Perpustakaan, di sini, pada Jumaat lalu, memberi pendedahan kepada pensyarah tentang teknik penulisan serta proses penerbitan mengikut gaya Penerbit UMP.