Kolokium P & P kongsi kepakaran lahirkan Graduan Seimbang dan Holistik - Juliana, Mohd Ali (2015)
Kuantan, 18 Ogos- Pusat Inovasi & Daya Saing Akademik (CAIC) Jabatan Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa baru-baru ini menganjurkan Kolokium Pengajaran & Pembelajaran bertemakan “Towards Producing Holistic, Entrepreneurial and Balanced Graduates” bertempat di Dewan Astaka UMP.