Mahasiswa UMP pelajari budaya nusantara - Noor Afiza, Mohd. Asmi (2015)
Yogyakarta, 20 Februari - Seramai 40 orang mahasiswa bersama dua orang pegawai pengiring mengikuti Program Antarabangsa Pelajar: Perkongsian Akademik dan Sosio Budaya di Indonesia anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMP baru-baru ini.