25 hasil kajian dibentangkan dalam Persidangan Antarabangsa ICoGOIA - UMP, PNC (2015)
Kuantan,10 Ogos- Fakulti Pengurusan Industri Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Fakulti Pengurusan Teknologi dan Perniagaan Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) baru-baru ini menganjurkan persidangan antarabangsa International Conference on Global Optimization and Its Applications (ICoGOIA) 2015 yang berlangsung di Dewan Tun Fatimah UMP.