UMP raikan bakal jemaah haji - UMP, PNC (2015)
Kuantan 19 Ogos – Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan sembilan staf universiti ini yang bakal mengerjakan rukun Islam kelima menunaikan haji ke tanah suci Mekah pada tahun ini dalam majlis anjuran Jabatan Pendaftar yang berlangsung di Dewan Bankuet Canseleri baru-baru ini.