Menteri KPT bangga dengan Program Kejuruteraan Jerman - UMP, PNC (2015)
Putrajaya, 18 Ogos- Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh berbangga dengan keupayaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dapat menjalinkan kerjasama dengan pihak Jerman terutamanya dalam melaksanakan program Dwi-Ijazah UMP-HsKA yang kini masuk tahun keempat.