Mahasiswa UMP bimbing pemimpin pelajar - Nor ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2015)
Kuala Lipis, 8 Mac – Seramai 31 orang fasilitator mahasiswa daripada Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya memberikan semangat baharu kepada 100 pemimpin pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Padang Tengku dalam Kem Interaksi Pemimpin Muda (In-Team) baru-baru ini.