Jom makan durian erat hubungan baik UMP dan media - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 19 Ogos – Program Mesra Media `Jom Makan Durian’ anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung semalam disambut meriah dengan kehadiran lebih 30 pengamal media termasuk wartawan dan jurufoto media di negeri Pahang serta pengurusan universiti.