Wacana NC Bentang laporan interim pencapaian universiti - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 Ogos –Seluruh warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) berhimpun untuk mendengar Wacana Naib Canselor UMP bertajuk: Hari Ini dan Masa Hadapan yang disampaikan Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim.