Perpustakaan UMP anjur NCOAL - UMP, PNC (2015)
Kuantan 17 Mac - Seramai 70 peserta dari Perpustakaan awam dan swasta yang menyertai Persidangan Kebangsaan Perpustakaan Akademik (NCOAL) 2015 selama dua hari bertempat di Hotel MS Garden, Kuantan.