Kelab In-Smartive UMP bimbing Calon UPSR SK Wira - Asraf, Ahmad; Nor ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2015)
Kuantan, 13 Mac – Seramai 41 orang fasilitator mahasiswa daripada Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjayakan Kem Pemantapan Jati Diri & Kerohanian kelolaan Sekolah Kebangsaan (SK) Wira Panching melibatkan 180 calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) baru-baru ini.