Pencapaian UMP dalam P & P diiktiraf - Juliana, Mohd Ali (2015)
Kuala Lumpur, 6 Ogos- Universiti Malaysia Pahang UMP) meraih satu pingat emas dan dua pingat gangsa dalam Innovative Practices In Higher Education Expo 2015 (I-PHEX) yang berlangsung di Dewan Besar Tan Sri Ainuddin, UTM Kuala Lumpur baru-baru ini.