Majlis Hari Raya kampus Pekan meriah - Ahmad Hilmy, Agir (2015)
Pekan, 31 Julai - Kemeriahan jelas terpancar di setiap wajah staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang telah bertungkus lumus bergotong-royong menyediakan juadah sempena sambutan hari raya gabungan bagi setiap jabatan yang berlangsung di UMP Kampus Pekan.