218 atlit UMP bersaing dalam sukan MASUM - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 27 Ogos - Seramai 218 atlet Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia 2015 (MASUM) yang kini sedang berlangsung di Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai Johor sehingga 7 Ogos nanti.