UMP anjur Karnival Bola Keranjang Tiga Lawan Tiga Institusi Pengajian Tinggi (IPT) - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 8 Februari – Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) menganjurkan Karnival Bola Keranjang Tiga Lawan Tiga Institusi Pengajian Tinggi (IPT).