Program singgah sahur UMP erat hubungan dengan masyarakat - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
Kuantan, 10 Julai- Seramai 200 orang di kalangan staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama Gabungan Kelab Kereta Negeri Pahang menganjurkan Program Jom Singgah Sahur UMP. Program mendapat kerjasama daripada Waja Performance Club of Malaysia, Auto Speed Owners Club (ASoC), Exora Owners Club Malaysia (EOCM) dan My Alza Owners Club Malaysia dan Persatuan Wanita UMP (Matahari).