In-Smartive UMP bentuk kepimpinan pengawas sekolah - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (2015)
Gua Musang, 31 Januari – Seramai 70 orang pengawas Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Chiku 2 menerima sentuhan istimewa apabila berpeluang bersama-sama dengan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Kem Interaksi Pemimpin Muda (In-Team) selama tiga hari baru-baru ini.