Bantuan makanan RM1 - Roshlawaty, Rajeh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Kebelakangan ini, memberi bantuan makanan kepada mahasiswa yang memerlukan, mula menjadi projek atau program wajib setiap universiti di Malaysia.