Mahasiswa UMP jayakan Kem Interaksi Pemimpin Muda - Mohamad Aizat, Zaki (2015)
Bandar Tun Razak (Rompin), 8 Februari – Seramai 100 pemimpin pelajar dari Sekolah Kebangsaan (SK) Keratong 1 dekat sini telah berjaya mengharungi cabaran modul latihan Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) kelolaan Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama tiga baru-baru ini.