Jom Masuk IPT buka tirai karnival di Pahang - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 Februari- Lebih 30 ribu pengunjung dari Pantai Timur terutamanya di negeri Pahang hadir beramai-ramai ke Karnival Pendidikan Tinggi Negara 2015 yang dianjurkan buat kali ke-11 apabila negeri Pahang dipilih sebagai lokasi pembuka tirai karnival anjuran Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung dua hari di SASICC, The Zenith Hotel Kuantan.