UMP, MUIP bantu mangsa banjir dalam Gotong-Royong Mahkota Amal - UMP, PNC (2015)
Pekan, 15 Februari – Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama beberapa agensi lain membantu membaiki 14 rumah mangsa banjir di PPRT Kampung Temai dalam program Gotong-Royong Mahkota Amal anjuran pihak dengan kerjasama Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) baru-baru ini.