Penerbit lancar 21 buku baru - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 6 Julai - Sebanyak 21 buku terbitan Penerbit Universiti Malaysia Pahang (PUMP) dari pelbagai fakulti dan pusat tanggungjawab (PTJ) dilancarkan ketika Majlis Hari Kualiti dan Inovasi, di sini, kelmarin.Pelancaran buku berkenaan menghimpunkan semua kategori bidang yang ditulis oleh pensyarah dan staf UMP sepanjang tahun ini berdasarkan kepakaran masing-masing.Pengarah Penerbit, Prof Madya Dr Mohd Ghani Awang berkata, pelancaran itu adalah kali kedua diadakan sebagai tanda menghargai usaha yang dilakukan penulis dalam menggiatkan hasil penerbitan UMP.