Mahasiswa UMP terpilih dalam Mobiliti Antarabangsa Mahasiswa Malaysia-Mexico - Muhammad Aizat, Azed (2015)
Mexico, 26 Januari - Seramai 20 orang mahasiswa terpilih daripada sembilan Institusi Pengajian Tinggi (IPT) menyertai Program Mobiliti Antarabangsa Malaysia-Mexico 2015 (MPMEX2015) yang buat julung kalinya dianjurkan pihak Kedutaan Besar Malaysia-Mexico dengan sokongan Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Kementerian Pendidikan Mexico.