UMP agih sumbangan mangsa banjir perkampungan Bukit Rangin - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 3 Januari - Misi kesukarelawanan Universiti Malaysia Pahang (UMP) diteruskan dengan mengagihkan bantuan kepada seramai 130 penduduk di perkampungan Bukit Rangin yang teruk dilanda banjir baru-baru ini. Jelas terpancar kegembiraan di kalangan penduduk yang hadir bersama menerima sumbangan berbentuk makanan, peralatan mencuci dan selimut ini.