Peserta Latihan Kemahiran Empower ECER Iftar bersama warga UMP - UMP, PNC (2015)
Pekan, 7 Julai – Hampir 100 orang peserta latihan Empower ECER hadir dalam Majlis Iftar yang dianjurkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC ) bertempat di Kompleks Perkhidmatan Siswa UMP Pekan baru-baru ini.