Alumni UMP turun padang bantu mangsa banjir Temerloh - UMP, PNC (2015)
Temerloh, 3 Januari - Seramai 12 orang di kalangan alumni UMP menyertai program kesukarelawanan bagi membantu mangsa banjir di sekitar Kg. Luit dan di Sekolah Kebangsaan Guai Temerloh. Mereka berpeluang bertemu dengan masyarakat Kg. Luit dalam usaha membantu membersihkan rumah, klinik dan sekolah yang dipenuhi lumpur akibat bencana banjir yang melanda daerah ini baru-baru ini.