Lima strategi utama mantapkan UAE - Zainal, Bahari (2015)
Petaling Jaya, 13 Jun –Lima sinergi bagi strategi utama bakal dilaksanakan UMP Advanced Education (UAE) untuk terus mengorak langkah menjadi peneraju pembelajaran sepanjang hayat dalam menawarkan program separuh masa, program profesional dan eksekutif, keusahawanan, kemahiran vokasional, program komuniti serta pembangunan kompetensi yang berimpak tinggi.