Seramai 2150 sukarelawan IPT bantu operasi pasca banjir - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 17 Januari- Seramai 2150 orang sukarelawan institusi pengajian tinggi (IPT) seluruh negara termasuk Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) hari ini turun padang meneruskan usaha membersihkan 12 lokasi pembersihan kawasan penempatan penduduk dan sekolah sekitar negeri Pahang.