UMP hulur sumbangan bantu mangsa banjir di kalangan pengamal - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2015)
Kuantan, 28 Januari - Seramai 25 orang di kalangan pengamal media yang merupakan mangsa banjir dari Kuatan, Maran, Temerloh dan Pekan menerima sumbangan bantuan kelengkapan pembersihan, selimut dan bekalan makanan sumbangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung di Dewan serbaguna Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang hari ini.