UMP Consultancy & Training Sdn Bhd memeterai MoA dengan tenaga Swicthgear Sdn Bhd - UMP, PNC (2017)
Satu majlis menandatangani Perjanjian Kerjasama (MoA) antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui anak syarikatnya iaitu UMP Consultancy & Training Sdn Bhd (UCT) dan Tenaga Swicthgear Sdn Bhd (TSG) iaitu anak syarikat kepada TNB Berhad telah diadakan di pejabat TSG, Kota Damansara, Selangor.