Pelajar empower ECER cemerlang raih 9 A - UMP, PNC (2017)
Peserta program empower ECER, Nurul Amiera Afindi mencatat sejarah SMK Lepar buat julung kalinya apabila meraih semua A (9A) dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang diumum semalam. Turut cemerlang peserta ECER lain adalah Farah Izzati Md Rodzi (6A), Iffah Dayana Shamsul Baharin (5A) dan Kong Mei Yun A/P Kong Kah Hoe (6A). Nurul Amiera yang merupakan anak kedua daripada lima adik- beradik menjadikan fokus utama dalam kelas dan kerap membuat latih tubi sebagai resepi kejayaan dalam peperiksaan kali ini.