CITREX pamer penyelidikan UMP - UMP, PNC (2017)
Seramai 298 penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) mempamerkan hasil penyelidikan dalam Pertandingan Reka Cipta, Kreatif dan Inovasi (CITREX) yang berlangsung selama dua hari di Kompleks Sukan UMP Gambang baru-baru ini.