337 pelajar cemerlang akademik program empower ECER dirai - UMP, PNC (2016)
Seramai 337 pelajar yang mencapai keputusan cemerlang dalam peperiksaan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR), Penilaian Tingkatan 3 (PT3) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bagi tahun 2015 dirai dalam Majlis Kecemerlangan Akademik 2015 Empower ECER Mahkota bagi daerah Pekan dan Empower ECER bagi daerah Kuantan yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Gambang hari ini.