Ramah mesra alumni Sarjana Kejuruteraan Kimia dengan Keusahawanan - Imla Syafiqah, Mohd Salleh (2016)
Buat julung kalinya Majlis Makan Malam bersama alumni Sarjana Kejuruteraan Kimia (MKK) dengan Keusahawanan (MKK) diadakan di Hotel MS Garden, Kuantan anjuran Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA) dengan kerjasama Unit Alumni, Jabatan Hal Ehwal Pelajar (JHEPA).