Kempen RM2 untuk Tabung Ihyar Ramadan - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Tabung Ihyar Ramadan bersempena meraikan kedatangan bulan Ramadan yang bakal menjelang tidak lama lagi. Ketibaan bulan Ramadan al-Mubarak semakin dirasai sebaik sahaja bulan Rejab dan Syaaban menjelma tiba.