Karnival kerjaya manfaatkan pelajar FKP - Muhammad Aizzat, Zakaria (2016)
Seramai 200 orang pelajar tahun akhir Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri “Road to Graduation Carnival” anjuran Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Korporat dan Komunikasi (JHKK) bagi meningkatkan kesedaran membina kerjaya masa depan.