UMP hasilkan Portal e-Dagang Wanita Mall bantu usahawan wanita - UMP, PNC (2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Pembangunan Wanita Negeri Pahang (JPW) menghasilkan Portal e-Dagang Wanita Mall bagi usahawan wanita memasarkan produk-produk perniagaan mereka dalam satu portal yang mudah diakses.