UMP cemerlang Seni Gerak Silat Tradisional Pahang - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Persatuan Pencak Silat Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menyertai Pertandingan Seni Gerak Silat Tradisional Pahang 2016 bertempat di Pekan Chenor Lama, Maran baru-baru ini.