Produk ISZUANI INAZUMA diterima di Jepun - Shalfarina, Shahriman (2016)
Perisian Iszuani Inazuma Jap dan buku Yasashii Nihongo bakal memperoleh geran penyelidikan Bahasa Jepun yang disediakan oleh kerajaan negara matahari terbit itu sebagai usaha penarafan kepada penyelidik luar.