Sukarelawan UMP berbakti dalam Projek Semaian Budi - Muhamad Firdaus, Azman; Nur Afifah, Ahmad Sabri (2017)
Seramai 20 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab InSmartive turun padang untuk berkhidmat sebagai sukarelawan di Pusat Konservasi Gajah Kebangsaan di Kuala Gandah dekat sini sempena Projek Semaian Budi baru-baru ini.