Minggu Induksi Siswa Antarabangsa 2009 (International Student Induction Week 2009) - UMP, JHEPA (Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni, 2009)
Seramai 43 orang pelajar antarabangsa telah terlibat didalam Minggu Induksi Siswa telah diadakan sempena pengambilan antarabangsa dari China.