SUKSIS anjur Ekspedisi Berakit Sungai Pahang - UMP, JHEPA (Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni, 2009)
Pada 20 - 22 Mac 2009 yang lalu, Pejabat Kor SUKSIS UMP dengan kerjasama JHEPA telah menganjurkan Ekspedisi Berakit Sungai Pahang yang bermula dari Kg. Belimbing dan berakhir di Paloh Hinai.