Bakal jurutera dan teknologis pamer bakat seni - UMP, PNC (2017)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) tunjuk bakat seni dalam tarian dan nyanyian besempena program Santai Seni anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP yang berlangsung di Teluk Cempedak baru-baru ini. Hadir menyaksikan majlis Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan dan Kebudayaan Negeri Pahang, Dato' Sri Hj Mohd. Sharkar Haji Shamsudin, Naib Canselor UMP, Prof Dato Dr Daing Nasir Ibrahim,Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Prof. Dato Dr. Yuserrie Zainuddin dan Pengarah Pusat Sukan dan Kebudayaan, Abd Rahman Hj Safie.